Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от

...
Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от
Коментари Харесай

Слави Трифонов пак нападна Христо Иванов

Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от “Има подобен народ ”. По този мотив желая да споделя една догадка. Това написа във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов. 

" Ако “Има подобен народ ” беше номинирал за министър-председател Христо Иванов, от „ Демократична България “ и кръга към тях щяха да кажат следното: „ О, не – не става! Бащата на Христо Иванов е бил член на Българската комунистическа партия. Майката на Христо Иванов също е била член на Българската комунистическа партия. Тя е известна и с един протест, на който държи пламенна тирада в отбрана на Ахмед Доган, който съгласно нас през днешния ден реди държавното управление на Слави Трифонов.

Христо Иванов е бил строителен служащ, приключил е право, само че не е известно да е работил като юрист и не е известно да е имал клиенти.

Всъщност, вписан е като юрист през 2002 година, само че заради неплащане на членски импорт в Софийска адвокатска гилдия е бил глобяван неведнъж и е бил лишен от правото да упражнява адвокатската специалност.

По-късно единствената му работа е да е в неправителствени фондации и организации.

През 2014 година Христо Иванов става длъжностен министър и вицепремиер в кабинета на професор Георги Близнашки, изтъкнат представител на Библиотекарския кръг, който съгласно нас през днешния ден реди държавното управление на Слави Трифонов.

След това става министър и на Бойко Борисов, който е „ мутра “ и „ част от мафията “, по думите на самия Христо Иванов. Думи, изречени от Иванов преди да се съгласи да бъде... министър на Борисов. След като става министър на Борисов, Христо Иванов казва, че това са смешни неща, използвал е булеварден език и с господата Борисов и Цветанов работи безусловно колегиално.

По-късно Христо Иванов участва в секрети срещи за съставяне на нов политически план. В основата на срещите е предприемачът Иво Прокопиев, апетитен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите вземат участие и редица модерни публицисти и анализатори, които през днешния ден громят Слави Трифонов из интернет, че някой му реди държавното управление.

По-късно Христо Иванов става един от основните виновници за разцеплението на десните. Разцепление, което оставя всички десни партии отвън Народното събрание за период от цели 4 години.

Така че, в случай че обичат, от „ ИТН “ да си сменят претендента за министър председател и да предложат различен “, написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Facebook.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР